Media

Jak być eko? Proste sposoby na ekologiczne życie w 2020 roku.

Dzień dobry TVN – 31.12.2019

https://dziendobry.tvn.pl/a/jak-byc-eko-proste-sposoby-na-ekologiczne-zycie-w-2020-r

Ekologiczne tabletki do zmywarki

Pytanie na śniadanie – 14 listopada 2019

https://pytanienasniadanie.tvp.pl/45321820/zrob-to-sam-domowy-proszek-do-prania

Woskowijki – alternatywa dla folii spożywczej

Pytanie na śniadanie – 2.09.2019

https://pytanienasniadanie.tvp.pl/44198097/woskowijki-alternatywa-dla-folii-spozywczej

Kuchnia dla klimatu – jak nie marnować jedzenia?

Pytanie na śniadanie – 9.10.2019

https://pytanienasniadanie.tvp.pl/44766695/pns-extra-kuchnia-dla-klimatu-jak-nie-marnowac-jedzenia

Dlaczego Polacy marnują tak dużo żywności? Czy jest szansa, że to marnotrawstwo zostanie mocno ograniczone? O tym mówiłam w Onet Rano.

Rukolą po dacie ważności się nie zatrujesz. Gotuj z resztek, nie marnuj i oszczędzaj.

Wysokie obcasy – 28.05.2019

https://www.wysokieobcasy.pl/Instytut/7,163393,24835890,rukola-po-dacie-waznosci-sie-nie-zatrujesz-gotuj-z-resztek.html

Czy wiesz, czego wyrzucasz najwięcej? Jeśli ograniczysz ilość śmieci, możesz być bogatsza.

Wysokie obcasy – 16.05.2019

https://www.wysokieobcasy.pl/Instytut/7,163393,24792318,czy-wiesz-czego-wyrzucasz-najwiecej-jesli-ograniczysz-ilosc.html

Kuchnia DDTVN z resztek. Bulion z obierków? Czemu nie!

Dzień dobry TVN – 16.03.2018

https://dziendobry.tvn.pl/a/kuchnia-ddtvn-z-resztek–bulion-z-obierkow-czemu-nie

Pesto z natki i chipsy z obierków. Nie marnuj jedzenia!

Dzień dobry TVN – 20.06.2018

https://dziendobry.tvn.pl/a/pesto-z-natki-nie-marnuj-jedzenia